Diakonissalaitos
Työmme tavoitteena on vahvistaa haavoittuvassa asemassa olevien ihmisten osallisuutta ja toimijuutta sekä lisätä luottamusta ja turvaa.

Merkityksellistä työtä
Teemme työtä heikommassa asemassa olevien kanssa. Heitä ovat mm. syrjäytymisvaarassa olevat nuoret, Itä-Euroopan romanit ja paperittomat ja lastensuojelupalveluita tarvitsevat lapset, nuoret ja perheet.
Tule meille töihin
Diakonissalaitoksen säätiössä työskentelet diakonisissa hankkeissa, toimit lasten ja nuorten intensiivihoidossa ja tuet työmme tavoitteita konsernipalveluissa. Klikkaamalla "kaikki avoimet tehtävät" näet kaikkien Diakonissalaitoksen toimialojen avoinna olevat työpaikat.

Töissä hankkeessa
Sari Rantaniemi työskentelee Diakonissalaitoksen hankkeissa. Naisten asunnottomuuten liittynyt NEA-hanke päättyi 2020. Nyt työalueena on yhteiseurooppalainen asunnottomuuteen liittyvä ATL-hanke.
Lue lisää ATL-hankkeesta.
Kun hain Diakonissalaitokselle töihin, jo työhaastattelussa tuli sellainen olo, että meillä on samanlaiset arvot tehdä tätä työtä, tämä on mun paikka ja tänne mä kuulun.
Töissä Vamoksessa
Iiris Savela kertoo työstään Vamoksessa. Vamos auttaa nuoria pääsemään elämässä eteenpäin.
Jokainen meistä tarvitsee välillä ihmistä, joka tsemppaa ja kulkee rinnalla.
Hyvinvoiva henkilöstö on meille erittäin tärkeää.
-
SmartumPlus
Tuemme henkilöstön hyvinvointia vuosittain 200 euron SmartumPlus etuudella. Sen voi käyttää halutessaan mm. kulttuuriin, liikuntaan, hierontaan tai työmatkoihin.
-
Turvallista työpäivää ja vapaa-aikaa
Henkilöstömme tapaturmavakuutus antaa laajimman mahdollisen turvan vapaa-ajan tapaturmien varalle. Lisäksi käytössä on kattavat työterveyshuoltopalvelut. -
Työsuhdepyörä
Työsuhdepyöräetu on tarjolla kaikille vakituisessa tai yli 12 kk määräaikaisessa työsuhteessa oleville työntekijöillemme.
-
Työyhteisönä yhdessä liikkumaan
Tuemme henkilöstön hyvinvointia myös työyhteisöjen yhteisellä liikunnalla. Kun työyhteisö osallistuu yhdessä johonkin liikuntatapahtumaan, maksamme tietyn summan osallistumismaksusta. -
Pikapalkitseminen
Sanallinen kiitos on aina tervetullutta, mutta joskus on mukavaa, kun voi antaa jotain konkreettista kiitokseksi. Pikapalkitsemisella kiitämme esimerkillisestä toiminnasta tai asenteesta työyhteisön hyvinvoinnin (esim. työilmapiirin) tukemiseksi tai parantamiseksi, tai erityisestä työsuorituksesta, jossa oli #sydänmukana.